Väldigt snart

Snart kör vi igång hästarna igen och det ska bli så underbart! Det kommer dessutom bara bli roligare och roligare eftersom våren närmar sig och man slipper hindras av kylan och slasket. Vi kommer jobba en hel del med hästarna i rundkorallen och börja rida lite smått igen. Som E sade i lördags, bara att trampa upp stigarna i skogen blir ett jäkla träningspass för hästarna...

Q&A - Bloggtävling

Fråga: När avslutas tävlingen om indiansmyckena? 

Svar: Jag tänkte att eftersom jag knappt uppdaterar bloggen just nu på grund av tidsbrist så låter jag tävlingen ligga uppe ett tag till. Kanske en vecka eller så. Då kanske någon mer indian-fascinerad människa hinner tävla också. Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!

Dolly Parton till Globen!

Ännu en dröm som går i uppfyllelse, jag ska se Dolly Parton live! Den 27 augusti kommer hon till Stockholm! Jag som nyligen har sagt "Dolly Parton är någon som jag verkligen vill se live innan hon slutar uppträda" och nu händer det, helt plötsligt, mitt från ingenstans... Hon har skrivit över 4000 låtar och nu kommer hon med "Better Day World Tour" med gamla hits och låtar från det nya albumet. So. Excited.
 

Sparktur och stallsysslor

I fredags stack jag ut till gården för att hjälpa till i stallet när E var sjuk. Mockade, sopade, sov över till lördagen, mockade mer, fyllde på med ny torv och gjorde andra stallsysslor. Var klumpig och tog en halvfryst torvbal istället för en tinad - hackade som en galning med kniven för att lösa upp den vilket slutade med att jag skar upp handen istället. Men inte så farligt. Tog ut och in hästar, fixade foder. Åkte spark med K också! Länge sedan, nostalgitripp. Jag tycker det är så mysigt att vara på gården, och inte bara för hästarnas skull. K vill oftast hitta på roliga saker och jag älskar att ge mig ut på äventyr så allt är alldeles perfekt...
 

TÄVLING - Vinn handgjorda indiansmycken!

Minns ni den vackra native american-halsprydnaden som jag köpte från Winten-Shop? Nu kommer en liten tävling i samarbete med Winten-Shop där TRE lyckliga vinnare får varsitt handgjort smycke.

Smyckena som står på spel:
- En likadan halsprydnad som jag själv köpte
- Ett smalare halsband
- Ett armband
 
Tävingsregler:
1. Gå in på Winten-Shop's webbutik och kika runt, kommentera sedan här vilken som är din favoritprodukt!
2. Skriv i kommentaren vilket av de tre smyckena du helst vill ha och motivera varför.
3. Glöm inte att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Det behövs ingen blogg för att vara med och tävla, men om du har en så får du mer än gärna tipsa om tävlingen! Avslutas den 11 februari, Lycka till.
 
Tävlingen är avslutad.