SCANDINAVIAN COUNTRY FAIR 2012

Countryfestivalen i Furuviksparken 2012 var precis som jag hade förutspått, amazing. Och extra speciell detta år eftersom killarna var med oss, killarna som vi såg för exakt en år sedan på samma ställe men som vi aldrig trodde att vi skulle se någonsin igen.

Jag och Fia (min syster) åkte dit tidigare då vi ville vara där under dagen också. Johan och Joel ville komma senare, men det var lika bra så vi fick chans att uppleva samma ögonblick som när de kom gåendes emot oss för ett år sedan. Under dagen gick jag och Fia omkring och kikade, drog in den gamla goda Furuviksstämningen och grillade på Furuskär. Jag tvingade Fia att åka karuseller med mig (hon hade inget val när jag köpte ett dyrt åkband till henne), trots att hon var något sjuk och seg. När eftermiddagen gick över till kväll promenerade vi bort till lilla scenen för att lyssna på lite band och dricka öl. Enligt mig är den lilla scenen allra mysigast och oftast är banden som spelar på den scenen lite mer i vår smak, det vill säga bluegrass/folk/country. På den stora scenen spelar de lite större artisterna, ofta pop-country, dansband och liknande. Visst är jag även svag för modern pop-country men Misters & Sisters trivs bättre bland de aukustiska musikerna!
 
 
 
 
 
Vid sextiden kom våra snygga män. Åh vad jag älskar min Johan! Han var så fin i jeansskjortan, ljusblåa jeans, stråhatten och nya bootsen. Och han är bara min min min. Vi alla lyssnade på musiken tillsammans och sedan traskade vi omkring resten av kvällen. Åkte karuseller with my darling som var så otroligt gullig, för han var tydligen jätterädd för att åka! Det hade jag inte väntat mig. Så sött. Vi slösade bort pengar på spel (men ack så roligt det var), kollade in Trenna Barnes på stora scenen som körde härliga Cash-covers, drack öl, åt god mat och shoppade i stånden. Helt enkelt en förjävla bra kväll som jag sent kommer att glömma!

 

På marknaden fick jag tag på en läderväst med fransar, stora fjäderöhängen och ett halsband. Jag köpte även en väldigt snygg hatt till Johan. Han har ju bara en stråhatt, visserligen väldigt snygg den med, men en riktig cowboy behöver en normal filthatt som håller när vi ska ut och rida på vår framtida gård.Kommentarer
Namn: Sandra Engberg
Datum: 2012-08-14 klockan 22:10:27 ~ Webbplats: http://stolpasgard.blogspot.se/ 

Ni verkar ha haft en fantastisk helg! Jag ångrar att jag inte for dit! Härliga bilder :)

Svar: Ja, det var verkligen helt underbart. :) Du får se till att åka nästa år!
Kristin Schyllner

Namn: Sofie
Datum: 2012-08-19 klockan 17:07:51

Hej! Jag heter Sofie och bor i Gävle, har ridit i många år men precis fått upp ögonen för western men kan inget och vet inget westernstall häromkring vet du nåt?

Svar: Hej Sofie! Vad roligt att du vill köra igång med westernridning, du kommer inte att ångra det... Tyvärr så är det dåligt med westernstall här i Gävle. Närmaste ridskolan där det finns westernridning är i Ockelbo (Ockelbo Ryttarförening). Jag tror att det ska finnas ett ställe i Hedesunda också, men jag är inte helt hundra. Om du vill hitta ett privatstall med westernhästar är nog den bästa idéen att lägga upp medryttarannons eller liknande i kategorin WESTERN, så privatpersoner får kontakta dig. Annars är det svårt att hitta. Lycka till! :)
Kristin Schyllner

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: