Westernfilm - Second Chances

För alla er som älskar filmer som innehåller hästar eller westernridning så vill jag tipsa om Second Chances. En gammal film från 1998 som handlar om en flickan Sunny och hennes återhämtning från en bilolycka där hennes pappa dör och hon själv skadar sig. På granngården hittar hon hästen Ginger som väcker hennes sorgsna själ till liv igen.

Second Chances kom ut samma år som min personliga favoritfilm, The Horse Whisperer (finns absolut ingen film som slår den!). Det är många likheter i filmerna men det är svårt att säga vem som har influerats av vem... Dock ett mysigt westerndrama med mycket hästar, ridning, och cowboys så vem klagar?
 

Misters & Sisters

Trots att detta inte är en musikblogg så tycker jag att allt som har med country att göra fungerar bra ihop med westernvärlden. Så en ny kategori i bloggen kommer att handla om mitt country/folk/bluegrass-band. Det är jag, min syster och våra två pojkvänner. Därav bandnamnet - Misters & Sisters. Så om någon av mina läsare gillar countrymusik så kan ni läsa mer om oss på vår hemsida!

När livet tar en ny vändning

Dagen med hästarna som jag skrev om i det senaste inlägget, visade sig vara den sista. De flesta hästarna på gården där jag har ridit i lite mer än två år har sålts. Nu är det bara ett par kvar som snart är borta de också. Men det är det vi kallar livet. Vi möter nya vändningar och utmaningar, framgångar och motgångar. Jag kommer förevigt att minnas min värdefulla tid på gården och alltid se tillbaka med glädje, kärlek och saknad. Det känns väldigt tungt. Jag kan inte bara börja leta andra westerngårdar. Så enkelt är det inte. Innerst inne vet jag att inget ställe kan ens jämföras med Holmsånger.