TÄVLING - Vinn ett armband från WintenShop!

Nu var det ett bra tag sedan jag körde en tävling här i bloggen. Så nu är det dags. Denna gång kan en av er vinna det svarta armbandet som ni ser på bilden nedan. Armbandet kommer från WintenShop och ser ut precis som på bilden, svart med läderöverdrag och glänsande detaljer. Det mäter cirka 20 centimeter i omkrets.
 
Tävlingsregler:
1. Klicka in dig på WintenShop och ta reda på hur mycket armbandet är värt.
2. Kommentera detta inlägg och skriv ditt svar samt en kort motivering till varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst!
4. Du behöver inte ha en blogg för att vara med och tävla, men om du har en får du väldigt gärna tipsa om tävlingen vilket ger dig en extralott! Men kom då ihåg att länka ditt blogginlägg i tävlingskommentaren.
 
Tävlingen avslutas den 13 augusti. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Grattis Olivia!

Native American Handicraft

För ett par dagar sedan damp ett paket ner i brevlådan fyllt med fina saker jag har tittat på från WintenShop. Om ni minns så hade jag en tävling med dem för kanske ett år sedan här i bloggen. WintenShop säljer saker inom indianhantverk, smycken, New Age och en massa mer. Denna gång fick jag hem tre armband, en drömfångare och ett par örhängen som jag har haft ögonen på ett bra tag. Jag funderar på att hålla en tävling igen där en av er kan vinna det svarta armbandet som ni kan se på en av bilderna nedan.

Så glöm inte att besöka WintenShops hemsida. Det var därifån jag köpte mina vackra, handgjorda halsprydnader i Native American style för ett tag sedan. De har mycket bra priser för så pass välgjorda hantverk, och ni vet ju vilken sucker jag är för sådana här slags smycken och dekorationer...
 
 
Q&A - Spelningar/Misters & Sisters

Susanne frågade om kommande spelnigar för Misers & Sisters, så jag tänkte svara på det här nu.

Svar: Hej Susanne, härligt att du gillar vår musik. Just nu har vi ingen spelning inbokad och klar då vi inte spelar lika mycket som vi gjorde förut. Men nu när bandmedlemmarna är lite sommarlediga kommer vi repa oftare vilket säkerligen innebär fler spelningar. Jag skriver i bloggen och på hemsidan när vi har ett gig på gång!