Bitterljuvt

Jag har en sådan hästlängtan. Precis vid denna tid på året är det så underbart att rida när vårsolen blir allt starkare och värmen verkligen håller i sig. Jag har flera möjligheter med ridningen... Ett par privata kontakter som vill ha min hjälp med deras westernhästar. Men allt känns bittert om det inte är Holmsånger.

Oplanerat men ack så roligt gig!

Lördagsspelningen i Kungsberget blev aldrig på grund av vädret... Så vi pallrade oss iväg mot Gävle igen. Jag och Johan i en bil, Fia och Joel i en annan. Efter god mat på ett hak någonstans i Sandviken bestämde vi oss för att försöka hitta något ställe där vi kunde spela i alla fall, nu när vi ändå hade med oss PA, instrument, var taggade, förberedda och allt. Vi hamnade på LillPuben i Sandviken, en mysig, mindre pub. Helt spontant gick vi in och frågade om de ville ha ett live-band för kvällen och de ville dem. Det blev en helt fantastisk kväll. Avslappnat med en skön publik och ett bra flyt i musiken. Där kommer vi att spela fler gånger! Nu repar vi inför Earth Hour, ett event som kommer att hålla till i Drömfabriken, Sandviken, den 31/03. En helt aukustisk spelning. Spännande.

Misters & Sisters @ Kungsberget 03/03/12

Imorgon spelar Misters & Sisters (jag, Johan, Fia och Joel) på ett afterski party i Kungsberget. För några dagar sedan fick vi hem vårt PA så ikväll ska vi repa hemma hos Johan med all utrustning. Oturligt nog har nästan alla i bandet blivit sjuka... Johan har legat hemma i en vecka, jag har blivit förkyld nu och Joel är inte heller helt på topp. Bara syster som har klarat sig hittills. Men vi kör på ändå. Läs mer om eventet och spelningen här! Kom gärna, ni som bor i närheten. Lyssna på skön countrymusik, drick öl och umgås!