Hästar & SångJag spenderade den finaste timmen någonsin med hästarna här om dagen, korta sekvenser från den stunden ser ni i filmen ovan. Alltid när jag spelar gitarr kommer hästarna. Denna gång stod de och sov. De var så otroligt underbara. Sömniga, avslappnade, mjuka. Kajsa lade sin mule vid min kind och vi andades länge tillsammans. Jag har läst att det är ett kärlekstecken från hästar, när de byter djupa andetag med varandra. Kajsa brukar placera sin mule så att min näsa är i ena hennes näsborre, och det tar jag självklart emot med öppna armar. En obeskrivlig känsla att vara nära omringad av två sovande hästar, som väljer att komma just dit jag sitter och spelar. ♥Kommentarer
Namn: En Cowgirls Drömmar
Datum: 2013-06-17 klockan 18:53:36 ~ Webbplats: http://encowgirlsdrommar.blogspot.se/ 

mysigt =)

Namn: Sara
Datum: 2013-06-17 klockan 19:56:16 ~ Webbplats: http://keepstar.blogspot.com 

Men härligahärliga ni! Vad duktig du är :)

Svar: Tack!! Mina underbara pollar, meningen med livet.:)
Kristin Schyllner

Namn: Klara Forsström
Datum: 2013-06-17 klockan 22:07:38 ~ Webbplats: http://klaraf.blogg.se 

Finns ingen bättre känsla än den man får i det du beskrivit i det här inlägget! :)

Svar: So true!
Kristin Schyllner

Namn: Julia
Datum: 2013-06-18 klockan 11:24:04 ~ Webbplats: http://juliaeldh.se 

Vilken duktig sångerska du är! Inte konstigt att hästarna flockas ;) Supermysig video.

Svar: Ahhhw, tack så mycket!:) Haha kanske!! Försökte kontrollera volymen på de höga tonerna för att inte väcka hästarna allt för mycket men de verkade inte bry sig så det är ju bra.
Kristin Schyllner

Namn: Julia
Datum: 2013-06-18 klockan 20:06:20 ~ Webbplats: http://juliaeldh.se 

Tack!

Ja Herkules är min egna lillkille, han fyllde tre år för några veckor sedan och jag har börjat hänga och klänga lite på honom, även om jag tänker vänta med inridning/skolning från ryggen ett år till så han får växa på sig ordentligt :) Jag har haft honom sedan han var ett år gammal och han har alltid gillat hundar och är mer än van Húnis hoppkonster vid det här laget! Men det var förstås lite extra roligt att hon hoppade upp sådär när jag satt på, det blir ett nytt trick till vår cirkus ;)

Svar: Vad roligt!! Då verkar vi ligga lika nivåmässigt, min treåring (fast han börjar väl närma sig fyra) hänger och klänger jag också på med jämna mellanrum. De lär ju fundera till slut vad det är för klumpar till människor som bara hänger och degar. ;)Ja men du! Skitbra ju. Ännu en trick fixat och klart liksom!
Kristin Schyllner

Namn: Julia
Datum: 2013-06-18 klockan 23:00:26 ~ Webbplats: http://juliaeldh.se 

Yey, vad glad jag blir. Tack!
Det gör så mycket när man har dem från början och kan utveckla en fin relation under lång tid. Det märker du säkert redan nu med Chinook också? :) Då blir det inte särskilt märkvärdigt att en dag hoppa upp och umgås uppsuttet heller..

Svar: Håller med dig helt! Det känns som att en unghäst man lär känna och arbetar med sedan tidig ålder och uppåt, har ännu lättare att se en som hög, ledare och trygg. OM man gör det rätt! Gör man fel kan det gå åt helvete istället, i och med att unghästen är nyfiken, testar, är osäker och är orädd.
Kristin Schyllner

Namn: Chrissie P
Datum: 2013-07-14 klockan 23:34:02 ~ Webbplats: http://chrissiep.blogg.se/ 

åh så mysigt! Du har en väldigt fin sångröst också :)

Svar: Awh, tack!!
Kristin Schyllner

Namn: FrökenTV, bloggen om tv och film
Datum: 2013-07-20 klockan 18:00:18 ~ Webbplats: http://efji.blogg.se/ 

aw, vilken söt video!

Svar: Tack!! Mina fina.
Kristin Schyllner

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: