THE AVETT BROTHERS, Live in Stockholm 02/03/2013Slå på HD och njut av några av mina klipp från förra helgens spelning i Stockholm, THE AVETT BROTHERS. Deras röster hörs dåligt genom iPhonen, men jag lovar er att de var så grymt bra... Bland det sjukaste jag har varit med om. Två extraordinära musiker-bröder från North Carolina. De är välkända i USA och går man på en konsert där så är det tjugo meter till scenen, stängsel och livvakter som gäller. Här i Sverige där endast en liten skara känner till dem, blir det otroligt intimt och häftigt på alla sätt och vis. Flera amerikaner var där, som säkerligen förstått att de får stå närmare sina idoler om de åker till ett land där inte många ens vet vilka de är. Titta lite mer än halvvägs i filmen så ser ni hur jävla nära vi stod! Jag fick kontinuerligt svett- och spottstänk i ansiktet och på händerna och hoppades att deras briljans skulle smitta av sig på mig.
 
Scott och Seth Avett, vilka killar. Sådana personligheter och sådana talanger. De gav verkligen sitt allt till publiken och jag känner mig mer inspirerad än någonsin när det gäller låtskrivning. Vem vet, nästa gång de kommer till Sverige kanske de har blivit kända och spelar i Globen. Så att vi kunde känna deras andedräkter och höra plektrumen slå mot strängarna utan hjälp av mikrofonen, det är nog rätt unikt.Kommentarer
Namn: Anonym
Datum: 2013-03-10 klockan 10:49:21 ~ Webbplats: http://keepstar.blogspot.com 

Så härligt när du visar sånt här och får mig att inse att det finns musik som går att lyssna på! :) hade inte ni ett band? Vill se mer av det!

Svar: Ja men vad bra, då fortsätter jag med det! Jo, har ett band med min kille, min syster och hennes kille. Vi har inte spelat så mycket på sistone men ska precis dra igång igen. Filmer kommer säkert att läggas upp. :)
Kristin Schyllner

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: