Midsommar & High Chaparral

Jag hade en väldigt fin midsommar med vänner och familj här i Holmsånger. Vi hade laddar upp ordentligt med mat, dessert och öl. Spelade musik och kubb. Sjöng och ylade. Vi fyra i det gamla goda bandet/gänget (jag, Johan, syster Fia och hennes Joel) satt ute vid elden till fyra på morgonen. Det är så trivsamt i vår lägenhet i stallet och det var härligt att få vara kvällens värdar för en gångs skull. Detta måste vi göra fler gånger, och förhoppningsvis får vi lite sommarvärme i framtiden.
  
Nu till nästa ämne! Denna helg är det High Chaparral & Western Weekend som gäller! Jag och Johan ska bila ner till Småland imorgon och ska för första gången träffa min kära vän Emmy som jag lärde känna genom bloggen för några år sedan. Eftersom hon och killen bor där nere och jag aldrig någonsin varit på Chappen så bestämde vi att nu jävlar ser vi till att ses! 
 
Jag är så himla exalterad! Synd att plånboken ekar tom för tillfället för jag känner på mig att jag kommer att bli grymt sugen på allt fint som säljs där. Hade ställt in mig på att hitta mina dröm-boots men det får bli senare. Är bara så glad att vi ska dit! Vi kommer att bo på campingen som äkta hillbillys haha. Någon som läser bloggen som ska dit? Skriv så kan vi alla ta en öl tillsammans!!!
 
Jag uppdaterar nog lite smått på plats. Jag finns även på Instagram för den som är intresserad. Kristinliddie heter jag där. Nu bör jag försöka sova eftersom vi åker ifrån Gävle klockan sju imorgon bitti. Vi hörs snart!Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: