Byter gård!

Jag har nyss avslutat ett långt telefonsamtal med min kära vän Emmy, ni vet den härliga bruden som jag var och hälsade på i somras under High Chaparral! Vi har pratat massvis om hästar, träning, utveckling, rädsla, osäkerhet och framtidsdrömmar. Så givande att prata med denna tjej och hon är så klok! Vi har kommit fram till att vi är väldigt lika samtidigt som vi är otroligt olika. Tillsammans bildar vi nog ett slags mellanting och lär oss från varandra vilket jag tycker är bra.
 
Sedan är det också så att jag och hästarna kommer byta gård inom snar framtid. Det finns flera anledningar till detta. Jag vill bland annat att mina hästar går i en större flock med mer mark. De ska få vara lyckliga i hagen! Och den nya gården ligger bra mycket närmare stan, vilket underlättar en hel del när jag slipper både gå, ta tåg och ta min lilla pendlarbil som nu står vid stationen (och som aldrig funkar - stressmoment varje dag). Jag är glad att jag flyttade hästarna dit vi står idag då det var en lösning på ett akut problem. Men nu är det dags att rulla vidare.
 
Droppen för mig kom idag när ett ultimatum ställdes. Att jag måste sko mina hästar "enligt lagen". Det alternativet finns inte på kartan för mig, som ni kanske redan har förstått. Egentligen var det en av många droppar i det stora hela och jag sade upp mig rätt långt innan denna bomb kom.
 Kommentarer
Namn: Sandra Engberg
Datum: 2015-02-18 klockan 05:33:31 ~ Webbplats: http://pottanggard.blogspot.se 

Men, vilket märkligt ultimatum.. hoppas du hittar ett riktigt bra ställe nu! Det är exakt som du säger - det ska vara roligt i stallet annars blir allt bara fel!

Namn: Yrsa
Datum: 2015-02-20 klockan 09:30:14 ~ Webbplats: http://wildhoofbeats.se 

Varför skulle du behöva sko dem??? Fattar ingenting..
Men hoppas det andra stället blir såå mycket bättre! :D

Svar: Kommer en inlägg om det!
Hoppas jag med, så trött på strulet nu!
KS Horsemanship

Namn: Chrissie P
Datum: 2015-02-21 klockan 00:36:11 ~ Webbplats: http://chrissiep.blogg.se/ 

Enligt lagen?! Vilken sjuk grej. Hoppas du får de bättre :)

Svar: Verkligen, och det stämmer inte ens fullt ut. Skriver ett inlägg om det senare så folk får chansen att bli lite medvetna om detta vansinne! :)
KS Horsemanship

Namn: www.quarterrumpan.blogg.se
Datum: 2015-05-09 klockan 21:05:07

Men vad tokigt!? Enligt lag? Skönt för dig att det verkar funka bra på det nya stället!😃

Namn: www.quarterrumpan.blogg.se
Datum: 2015-05-09 klockan 21:05:08

Men vad tokigt!? Enligt lag? Skönt för dig att det verkar funka bra på det nya stället!😃

Svar: Ja, men det stämmer inte. Något de drog till med för att vara jävliga rent ut sagt. Kommer skriva om det senare! Nya stället är toppen! :)
KS Horsemanship

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: