Beställa tagelsmycken

Vill du ha ett tagelsmycke och bära din älskade häst med dig vart du än går? Då kan du nu beställa av mig. Jag gör armband, tofsar och hjärtan. Från dig behöver jag en slinga av din hästs tagel.

För armband och hjärta: Minst 30 centimeter lång och minst 5 millimeter tjock. Om du kan ta en tjockare slinga är det att föredra då en hel del tagel försvinner när jag rensar ut korta hårstrån som inte kan användas. Klipp under svansroten längst bak i hästens svans så syns det ingenting när håret växer ut igen.

För tofs:
Minst 15 centimeter lång och minst 5 millimeter tjock, ju tjockare slinga desto tätare tofs.

Vill du beställa både armband/hjärta och tofs måste du se över så att taglet räcker till, men oftast går det att lösa på något vis! Jag tvättar taglet så det behöver du inte tänka på. Skicka ett mail till mig på kristin@kshorsemanship.se där du anger:

- Vad för typ av smycke/smycken du vill ha.

- Vid armband/hjärta skriv vilken typ av fläta du vill ha. Exempelvis vanlig trebensfläta, fyrbensfläta, fiskbensfläta, två separata flätor lindade i varndra, och så vidare. Armbanden på bilderna nedan är fiskbensflätor.

- Om du har två slingor med tagel av olika nyanser och vill ha två separata flätor i samma armband, ange om du vill att de olika nyanserna ska blandas i en fläta eller om de ska vara separerade, alltså en färg för vardera fläta. Till exempel hade jag en vit slinga från min ena häst och en svart slinga från min andra häst, men jag blandade deras tagel så det blev en silver-nyans tillsammans. Detta gäller även för tofsar, om du har olika färger på flera slingor. Se bild 1 och 2 nedan så förstår du mitt vad jag menar!

- Ditt handledsmått, mät runt den bredare delen av din handled.

- Om du vill ha en lössittande eller tight passform på armbandet.

- Hästens namn.

När smycket är klart skickas det i miljövänliga smyckesaskar, naturfärgade eller mörkbruna. Jag ansvarar inte för postens slarv och försvunna brev, men om du verkligen vill vara säker på att allt kommer fram som det ska, så kan du välja att själv betala för frakten tillbaka med rekomenderat brev så du får ett spårnummer. Annars står jag för normal frakt.
 

Bild 1: Armband av mina två hästars tagel, en fiskbentsfläta med svarta och vita hår blandade.


Bild 2: Tofs av mina två hästars tagel, deras svarta och vita hår blandade.


Bild 3: Vackra bruna nyanser, samma design som armbandet på bild 1.

Bild 4: Två längre tofsar och ett armband av en fiskbensfläta.


Bild 5: Detaljer på tofsarna.

Bild 6: Tagelhjärta. 


Bild 7: Smyckesask i naturfärgat, återvunnet och miljövänligt material.


Bild 8: Smyckesask med jutesnöre. Kommentarer
Namn: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney
Datum: 2015-06-18 klockan 08:39:39 ~ Webbplats: http://neapocalypse.se 

ÅH vad fint! <3<3 Ett sånt armband hade jag jättegärna velat ha <3

Namn: Helen Fransson
Datum: 2015-07-11 klockan 08:51:08

Hej! Så vackra armband ❤️ Jag vill göra en beställning men har lite frågor om lite knasiga önskemål... Jag har mailat dig för ett tag sen men vet inte om jag skickade rätt.. Med vänlig hälsning, Helen

Namn: Anonym
Datum: 2015-10-24 klockan 21:27:24

Gud vad jag beundrar det du gör<3

Svar: Åh, tusen tack! Vad glad jag blev nu. <3
KS Horsemanship

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: