Ordning & reda

På en anläggnings med mycket hästmänniskor (som vi alla vet äger en enorm drös hästprylar) gäller det att göra det bästa av det lilla utrymme man tilldelas. För mig som inte alls har mycket grejer så räcker ett helskåp gott och väl! Köpte min lilla ställning med fyra trådbackar på IKEA i söndags, vilket underlättade en hel del för att få ordning på allt. Kunde knappt fylla de två sista backarna dock, haha, så lite saker har jag. Viktigast för mig är att ha alla sjuk- och medicinartiklar för olycksfågeln Lillen, mina rep, ryktlådan och allt vad den innebär samt olika skjotor när jag svettas ihjäl i sommar (klämde in fyra skjortor på en galge hehe). Plus lite smått och gott som anteckningsblock, pennor, batterier, tejp, måttband. Upptäckte igår att jag har, av någon konstig anledning, sparat pinnen som satt fast djupt inne i Lillens sticksår i höstas. Den är fortfarande lite hårig och blodig. Känner mig lite halväcklig nu, men det var sentimentalt haha.

Sadelkammaren här är fullt utrustad med kylskåp, diskho, mikro, fikabord och skåp att förvara mat i, det uppskattas! Jag har redan förberett med saft i kylskåpet som jag kan blanda alla varma sommardagar när jag haft ett intersivt och rogivande pass med hästarna. Hm, måste fylla på kakförrådet nu bara... Okej, jag erkänner. Jag är en töntig stalltjej som gillar pysslet och fixet. Kan inte hjälpa det, är ju bara så mysigt och tillfredsställande att ha systematiskt ordning!


Kommentarer
Namn: Chrissie P
Datum: 2015-03-28 klockan 17:26:57 ~ Webbplats: http://chrissiep.blogg.se/ 

Tjusigt! Jag älskar också ordning och reda tyvärr har jag maaaassa grejer så svårt att hålla allt snyggt :P Allting bara rasar ner haha.

Svar: Haha ja då är det lite svårare! Men så kände jag innan jag köpte min ställning jag har i skåpet, två IKEA-kassar (det är allt jag har hehe) som låg på varandra och bara slängde in saker på en hög... Ohållbart system ;)
KS Horsemanship

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: