At rest from life, from patience and from pain


Här ligger jag med min flaska Phosphorus... Den fick jag en gång för några år sedan när jag var förkyld, och förkyld har jag blivit igen. Om det är lämpligt att äta Phosphorus vid just denna förkylning har jag ingen kunskap om, men det känns bra att ha den  med mig i vilket fall.

Tänk vad mycket jag skrev i min blogg förut. Långa och livfulla inlägg som i detalj beskrev det jag upplevde och kände, så himla glad och ovetandes. Jag känner massvis med saker än idag, men det får stanna kvar inom mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna sida. Den har gått igenom tre skeden nu... Från att till början vara full av lyckliga och genuina memoarer, till att ge ut några få påtvingade och ovissa inlägg, till att idag stå tom och övergiven. Här finns ingen inspiration eller motivation. Orkar inte låtsas något annat. 

Allt är väl med mina hjärtan, Kajsa och Lillen njuter ute på de stora vidderna i Marma. Bara jag som är lite dum i huvudet just nu. Förresten så bytte jag mailadress för ett tag sedan, den nya är kristinschyllner@icloud.com. Utifall att någon har mailat utan att ha fått svar...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: