En liten snöhälta

Lillen var lite halt häromdagen när jag tog in honom i stallet. Det syntes först efter att han fick komma in och gå på bra underlag i ridhuset så min gissning är att han har spänt sig under snöiga omständigheter, uppbyggnader av snö under hovarna, halvdant underlag och så vidare. Han hade extra mycket hård snö under just den hoven på det benet han var halt i, så förmodligen var det sned belastning eller ojämnt tryck/spändhet. Fick hjälp med att lokalisera och stretcha, Lillen tyckte det var lite konstigt men rätt så skönt ändå! Det knäppte till svagt i bogen och sedan var det bättre. Idag syntes ingenting så jag är inte särskilt oroad. Får se imorgon. Lillen var förresten jätteduktig i ridhuset, för rätt som det var rasade all snö från ridhustaket. Arenan nästan vibrerade av snöns kraft, och det lät rätt obehagligt också. Han tittade och åt alla möjliga håll och spetsade öronen, hoppade lite åt sidan men höll sig annars lugn och cool. Älsklingsgrabben då.

Idag blev det bara en snabbvisit hos hästarna. Mockade ur ligghallen, skottade runt vattnet, tog bort is, pussade och kliade mina hjärtegryn. Några godisar slank ner också där emellan. Båda var väldigt sociala men främst Kajsan som följde efter mig var jag än gick. Imorgon ska hon få komma in och torka några timmar tänkte jag.


Så himla svårt att få bra bilder på Kajsa när hon är en mörk häst. Det är därför det är flest bilder på Lillen i bloggen, för mina Kajsa-bilder inte visar den rätta Kajsan, om ens en Kajsa alls. Nästa sak att införskaffa blir definitivt en ordentlig kamera, så jag får en massa fina bilder på mina snuttar. En fin snösnurpa ändå här! Hon följde till och med efter mig in genom snöiga buskagen och grenarna, där det var trångt, stenigt och vid hagens hörn.
 
Om man tittar noga ser man att en fjantig Lillen som kikar fram mellan kvistarna också... ♥Kommentarer
Namn: Sandra Brunnström
Datum: 2016-01-12 klockan 22:12:50 ~ Webbplats: http://pottanggard.blogspot.se 

Haha, vad lurig Lillen ser ut där bakom kvistarna ^^

Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: