Första utprovningen av sidepullet...

Senaste dagarna har bestått av pakethämtning... paket innehållandes mina skinande nya hästprylar! Känner mig som ett barn på julafton! Hittills har sidepullet, tyglarna, arbetsrepet och repgjorden kommit. Inväntar fortfarande latigon och off billet-remmen. Jag lägger upp bilder när allt har anlänt.

Provade sidepullet på Kajsa dock... hon var inte så jättefin i det, haha. Eller rättare sagt så gillar jag inte pannbandet så mycket. Jag tycker sällan om pannband och detta var stort, vitt och mycket synligt. Så jag funderar på att antingen ta bort pannbandet helt, eller färga/olja det mörkare så det smälter in bättre. Och kanske även då nosdelen så det matchar. Men vi får se, för jag provade sidepullet på även Lillen idag och han var mycket finare i det! Passar bättre med hans ljusa färger tror. För övrigt älskar jag sidepullet. Supersköna tyglar, rätt tyngd, vackra detaljer, bra passform.

Här är ett par halvkassa bilder på Kajsa i sidepullet att visa så länge. Kanske ser lite extra fult ut just för att pannbandet var för lågt inställt? Går förhoppningsivs ihop bättre när det sitter högre upp haha! Men nu ska jag inte överdriva för jag tycker överlag att Kajsabanan är jättefin i sidepullet! Bara pannbandet som gjorde mig lite tveksam.

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: