Ordning i stallskåpet!

Äntligen har jag köpt en hylla till mitt stallskåp och fått i ordning en gång för alla. Tog bara ett år, haha... En sådan där vanlig Hööks-hylla med korg och några krokar. Korgdelen blev alldeles perfekt att förvara allt hästgodis i, samt snacks och sådant till mig själv. På krokarna fick jag upp mina rep, repgrimmor och träns så sådant slipper ligga tvärs över alla prylar. På stången hänger nu endast rep som inte används så ofta samt kläder. 

Här ser ni det nya arbetsrepet, som hänger på kroken längst till höger! Så himla fin med tageltofsen, och långt som tusan är repet. Jag som själv gör tagelsmycken blev dock lite tagelperfektionist och började genast rensa ut lösa och korta hårstrån ut tofsen haha. Och än är jag inte klar...

Korgen högst upp i min ställning är det inte meningen att man ska kunna dra ut för här har jag istället hjälmen, longerlinan, kartongen till mina boots, Cavallo-bootsen och en bra-att-ha-saker-kopp ovanpå. Bra-att-ha-saker är bland annat pennor, rakhyvel, skruvar, post-it-lappar, tejp och olja (till trimmaskin och liknande, för alla vet att jag använder en sådan väldigt ofta... eller inte, äger inte ens någon haha!)

Korgen längst ner innehåller en papperspåse med flera plastpåsar, mina gamla ridstövlar och extra linfröolja. Nästa korg innehåller två mindre korgar med alla medicin- och apoteksartiklar, tvättsvampar och liknande. Längst bak ligger sprayflaskor av olika slag, impregneringsmedel och schampo. Näst-översta korgen innehåller en extra vanlig grimma och läderförkläde. Insåg nyss vilket konstig ordning jag har i dessa lådor, måste gå igenom och rensas snarast.. På sidan om ställningen har jag en plastpåse fylld med alldeles rena, fluffiga handdukar. Den översta är en äckel-handduk som jag typ dammar av sadeln med.

Min sticka står lutad längst bak mot vägen, nya repgjorden hänger där uppe på stången. Visar den närmare någon annan dag! Klädesmässigt har jag bara nu mina chaps, olika jeans, bälte, slitna skjortor, jacka och min hatt.

Hästgodis, hästgodis, människogodis, hästvitamin. Kan faktiskt tipsa alla köttätare där ute om Beef Jerky, så gott och jättepraktiskt att ha i stallet när man blir panikhungrig. Tar ju fan tio minuter att tugga sönder en bit haha. Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:


Emailadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Text: